fbpx
Light A Candle 2023

Zoveel leverde de Light A Candle-actie op voor het goede doel

In een wereld waarin het belangrijk is om elkaar te steunen en te verbinden, heeft Safe & Soap opnieuw een lichtend baken van hoop aangestoken met de herhaling van hun gedenkwaardige “Light A Candle”-actie. Na het overweldigende succes van de vorige editie, was het een waar genoegen om dit jaar opnieuw samen te komen ter gelegenheid van Werelddag Suïcidepreventie op 10 september 2023.

Wat deze editie nog specialer maakte, was de beslissing om niet één, maar twee goede doelen te ondersteunen. Voor elke kaars die werd verkocht, werd niet alleen €1 gedoneerd aan Zelfmoord1813, maar ook nog eens €1 aan de Werkgroep Verder Na Zelfdoding. Een kleine handeling met een groots effect, want samen hebben we met 59 verkochte kaarsen een prachtig bedrag van maar liefst €123,25 opgehaald ten behoeve van deze twee belangrijke organisaties.

Hoewel de verkoopaantallen dit jaar wellicht niet de hoogtepunten van vorig jaar evenaarden, is de betrokkenheid en steun van onze gemeenschap onmiskenbaar. Samen hebben we opnieuw bewezen dat zelfs de kleinste inspanningen een wereld van verschil kunnen maken.

De eerste reeks bestellingen werd met zorg verpakt en op 24 en 25 augustus 2023 overhandigd aan PostNL, klaar om binnenkort aan onze gewaardeerde klanten te worden bezorgd. Voor degenen die geduldig wachten op hun kaarsen, verzeker u ervan dat de tweede en laatste reeks bestellingen in de week van 28 augustus 2023 wordt verzonden, met dezelfde zorg en toewijding als altijd.

Maar deze actie draait om meer dan alleen kaarsen. Het draait om herdenken, steunen en verbinden. Daarom roepen we u op om op zondag 10 september 2023 om 20.00 uur een kaars voor uw raam te plaatsen. Laat het warme licht dienen als een herinnering aan dierbaren die we hebben verloren aan zelfdoding en als een teken van solidariteit met degenen die achterblijven. We nodigen u ook uit om een prachtige foto van uw brandende kaars met ons te delen. Deze foto’s zullen worden samengebracht in een ontroerende collage op onze website, als een symbool van gezamenlijke kracht en liefde.

En wat brengt de toekomst? Ongetwijfeld zal deze actie volgend jaar weer een plaats in onze kalender vinden. Hoewel het nog te vroeg is om precieze details te onthullen, kunnen we met zekerheid zeggen dat het vuur van onze betrokkenheid blijft branden. Begin 2024 zullen we met plezier meer informatie delen over wat u kunt verwachten.

Laten we blijven streven naar een wereld waarin steun en begrip de boventoon voeren. Voor nu kunt u meer informatie vinden op onze website: www.safeandsoap.com/light-a-candle. Samen verlichten we de duisternis.

Het ingezamelde geld zal in de loop van het najaar gestort worden naar Zelfmoord1813 & Werkgroep Verder.

Was dit artikel nuttig
JaNee