fbpx
Website in onderhoud

We werken aan onze website

Na meer dan een jaar Safe & Soap is voor ons duidelijker aan het worden wie ons doelpubliek is, waar onze klanten behoefte aan hebben en dus ook wat er beter kan.

Daarom zijn we gestart met grote vernieuwingswerken aan onze website om het geheel moderner, gebruiksvriendelijker voor alle apparaten te maken en om de technische mankementen uit onze website er geheel uit te krijgen.

UPDATE 17-10-2023: De nieuwe lay-out is inmiddels op de website geïntegreerd, maar de afwerking zal in realtime uitgevoerd worden. Dit kan soms voor minimale hinder zorgen (pagina’s die niet werken, foutieve URL’s, …), maar dit proberen we zo z.s.m. op te lossen.

Bedoeling is dat de werkzaamheden voor het einde van het jaar afgerond zijn.

Wat gaan we nu concreet allemaal doen?

Als eerste krijgt de website een volledige make-over volgens de trends van 2023.
Het web is in voortdurende verandering en als bedrijf is het belangrijk om up-to-date te blijven met de huidige trends.
Eén van onze pijnpunten is nog dat onze huidige website niet naar behoren functioneert op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.
In een tijd als deze waarvan onze meeste bezoekers mobiel surfen willen wij deze gebruikservaring naar een hoger niveau brengen.

Tijdens deze werkzaamheden gaan er ook enkele nieuwe technische snufjes uitgerold worden om u een nog betere klantenservice te kunnen garanderen.

Het 2e luik in dit verhaal is de look-and-feel en hangt samen met de vernieuwing van de website.
De logo en het kleurgebruik zal behouden worden, maar wordt verder uitgewerkt om Safe & Soap een sterke en herkenbare identiteit te geven. Denk daarbij ook aan de verpakkingen van onze producten.

Mocht je hier vragen over hebben, aarzel niet om ons te contacteren.

Was dit artikel nuttig
JaNee