fbpx
Jacobs Conceptstore Stadsfeestzaal Antwerpen

Safe & Soap gaat verkopen in Antwerpse Stadsfeestzaal

Na ruim een proefperiode van een half jaar bij Jacob’s Conceptstore in Leuven, hebben we besloten om ons assortiment te verhuizen naar het filiaal in de Stadsfeestzaal van Antwerpen.

Jorrit Ferket, zaakvoerder van Safe & Soap: “We stellen vast uit onze bezoekersstatistieken dat voornamelijk mensen uit het Antwerpse geïnteresseerd zijn in onze producten. Daarom willen we nu ook een fysiek verkooppunt voor hen aanbieden.”

Het principe van Jacob’s Conceptstore leunt op het feit dat iedere onderneming dat filiaal waar hun producten staan, minstens 1 dag per maand moet open houden.

Echter beschikken we over onvoldoende tijd en middelen om in beide filialen te gaan staan, daarom trekken we uit ons fysiek verkooppunt van Leuven om plaats te maken voor de Stadsfeestzaal van Antwerpen.

“Er is dagelijks heel wat te doen in en rondom de Meir van Antwerpen. Met de vele toeristen die er dagelijks passeren, lijkt de Stadsfeestzaal van Antwerpen de ideale plek om zowel de Antwerpse bevolking als de vele studenten en toeristen in de stad kennis te laten maken met onze producten.” zegt Jorrit.

Voor Leuven is er ondertussen reeds een formule uitgewerkt dat klanten kunnen bestellen via de webshop en deze bestelling gratis geleverd wordt in Leuven + deelgemeenten.

De producten staan nog tot eind juni 2023 bij Jacob’s Conceptstore in Leuven.
Vanaf begin/midden juli 2023 zal Safe & Soap te vinden zijn in de Stadsfeestzaal van Antwerpen.

Klik hier voor een overzicht van al onze fysieke verkooppunten.

Was dit artikel nuttig
JaNee