fbpx

Light A Candle-kaarsen groot succes

Zaterdag 10-09 was het Werelddag Suïcidepreventie en werd er opgeroepen om ‘s avonds om 20u00 een brandende kaars aan het raam te zetten om steun te betuigen aan nabestaanden na zelfdoding én om onze overleden dierbaren te gedenken.

Aangezien Jorrit Ferket, de oprichter van Safe & Soap, zijn levenspartner (en mede-bedenker van Safe & Soap) Maxime Van Wonterghem recent verloor aan zelfdoding, riepen we daarom dit jaar massaal mee op om aan deze actie deel te nemen. Een klein gebaar met een zeer grote impact.

Bedankt om massaal deel te nemen aan deze actie!
We hernemen onze actie zeker en vast volgend jaar weer.  

Safe & Soap nam een erg vlotte start met de verkoop van onze Light A Candle-kaarsen n.a.v. Werelddag Suïcidepreventie op 10-09-2022. 

Maar liefst 73 klanten bestelde in totaal 134 kaarsen voor deze actie en bracht zo ook € 141,45 op voor Rode Neuzen Dag 2022, een initiatief voor het psychisch welzijn van jongeren. 

We willen jullie dan ook oprecht allemaal bedanken voor jullie hartverwarmende steun! 

Zit u zelf met donkere gedachten, kent u iemand of hebt u vragen over zelfdoding? Weet dat u steeds terecht kan bij Zelfmoord1813 op het gratis nummer 1813 of via  www.zelfmoord1813.be . 

Was dit artikel nuttig
JaNee

1 thought on “Light A Candle-kaarsen groot succes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *