fbpx

De stekker gaat uit Safe & Soap

Op 21 juni 2022 startte ik met mijn voormalige vriend Maxime ons bedrijf Safe & Soap op.
Echter sinds de zelfdoding van Maxime op 13 juli 2022 run ik Safe & Soap op men eentje.

Mijn motivatie tijdens mijn rouwproces was om ons project verder uit te werken, maar helaas verloopt de groei van Safe & Soap, na 1,5 jaar op mijn eentje, bijzonder moeizaam waardoor ik meer kosten blijf hebben, dan er iets aan over te houden. De tijd en energie dat ik steek in Safe & Soap is daartegenover immens veel. We hebben veel uitgeprobeerd, maar helaas behalen we niet het gewenste doel zoals ik voor ogen had.

Bovendien heb ik sedert een jaar een nieuwe start in men leven gemaakt met mijn partner Ward.
En ondanks ik ontzettend veel steun krijg van mijn huidige partner, voelt het voor mij persoonlijk vreemd aan om in deze fase van men leven verder aan Safe & Soap te blijven werken.

Daarom heb ik na lang nadenken besloten om de stekker uit Safe & Soap te trekken om ruimte te maken voor nieuwe uitdagingen waar ik ten volle mijn tanden in wil zetten.

Achter de schermen werk ik hard aan de voorbereidingen om een bedrijf in webhosting- en design uit te werken.

Uiteraard is het onmogelijk om in één beweging de stekker uit Safe & Soap te trekken. Dit zal in fases moeten gebeuren.

Komende weken zal er een inventaris opgemaakt worden van wat we nog in stock hebben aan grondstoffen, producten en werkmateriaal.
In eerste instantie ga ik nog proberen dit aan zachte prijzen te verkopen zodat het nog een zinvolle bestemming krijgt om verspilling tegen te gaan.
Hierover zal binnenkort meer informatie verschijnen op de website en in de webshop.

Openstaande orders worden nog verder afgewerkt zodat iedereen krijgt wat hij of zij besteld heeft en ook de boekhouding moet mooi afgesloten worden zodat ik vanaf 0 met een nieuw project kan starten.

Komende weken zal dit artikel alvast regelmatig een update krijgen met meer informatie.

Wie benieuwd is naar mijn nieuwe uitdaging: neem alvast een kijkje op mijn website www.jorritferket.be .
Op zoek naar een betaalbare en professionele website op maat? Neem alvast contact met me op via e-mail aan jorrit.ferket@telenet.be of telefonisch op het nummer +32 495 64 81 78.

Wie weet tot binnenkort!

Was dit artikel nuttig
JaNee