fbpx

Retourneren

Volgens de wetgeving ​uit het Belgisch consumentenrecht hebt u als consument ​recht op een wettelijke herroepingstermijn van 14 kalenderdagen. 
Dit betekent dat u tot 14 kalenderdagen bedenktijd hebt om één of meerdere aangekochte producten in onze webshop te retourneren naar ons wanneer deze niet voldoet aan uw verwachtingen. 

Om deze procedure zo vlot mogelijk te laten verlopen geven we hieronder alle informatie m.b.t. retourneren weer en vragen we u vriendelijk om het onderstaand formulier voor herroeping digitaal of op papier ingevuld aan ons terug te bezorgen zodat wij hiervoor het nodige kunnen doen. 

Mocht u vragen hebben hierover, aarzel dan niet om ons te contacteren


Wat is het wettelijke herroepingsrecht?


Het wettelijke herroepingsrecht van 14 kalenderdagen stelt u in staat om binnen een periode van 14 dagen zonder opgaaf van redenen af te zien van uw aankoop, indien deze onder de toepasselijke wetgeving valt. Dit recht is speciaal ontworpen om u gemoedsrust te bieden bij online aankopen en aankopen op afstand.


Welke aankopen zijn gedekt?

Dit herroepingsrecht is van toepassing op een breed scala aan aankopen, waaronder producten en diensten die via onze website zijn gekocht. U kunt uw aankoop herzien en indien nodig annuleren binnen de 14-daagse periode, zonder dat daarvoor een specifieke reden nodig is.


Hoe kunt u uw herroepingsrecht uitoefenen?

Het uitoefenen van uw herroepingsrecht is eenvoudig en gemakkelijk. Als u besluit om gebruik te maken van uw recht om de aankoop te herroepen, vragen wij u om ons hiervan digitaal of schriftelijk op de hoogte te stellen binnen de genoemde periode van 14 kalenderdagen. U kunt hiervoor gebruik maken van ons digitaal herroepingsformulier (snelste methode) of download de papieren versie, vul deze schriftelijk in en stuur vervolgens per post op naar: 

Safe & Soap t.a.v. Jorrit Ferket 
Leeuwkenshof 25
3370 BOUTERSEM 


Wat gebeurt er na uw herroeping?

Na ontvangst van uw herroeping, zullen wij ervoor zorgen dat het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard leveringskosten, binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroeping aan u wordt terugbetaald. De eventuele retourkosten zijn voor u als consument. 


Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Hoewel het herroepingsrecht van 14 kalenderdagen van toepassing is op veel aankopen, zijn er enkele uitzonderingen, zoals op maat gemaakte producten, producten met een beperkte houdbaarheid en verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden teruggenomen zodra ze zijn geopend.


Onze Toewijding aan U

Bij Safe & Soap hechten wij grote waarde aan uw tevredenheid en willen wij ervoor zorgen dat u met vertrouwen kunt winkelen bij ons. Wij staan achter de wettelijke voorschriften die uw rechten beschermen en zijn vastberaden om dit te naleven.

Mocht u nog vragen hebben over ons herroepingsbeleid of uw wettelijke rechten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail aan info@safeandsoap.com of telefonisch op het nummer +32 495 64 81 78.

Formulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en verzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Bedankt! We hebben je aanvraag voor herroeping met succes ontvangen en behandelen deze binnen 14 kalenderdagen.
Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .

Liever op papier?

Wenst u het formulier voor herroeping liever schriftelijk in te vullen en digitaal te bezorgen per e-mail aan info@safeandsoap.com of op papier per post? 

Download formulier herroeping

Opsturen naar:

Safe & Soap t.a.v. Jorrit Ferket
Leeuwkenshof 25, 3370 BOUTERSEM (BE)