fbpx

Natuurlijk

Bij Safe & Soap gaan we verder dan alleen duurzaam ondernemen - we zijn gepassioneerd om uw gezondheid te bevorderen. Daarom werken we uitsluitend met biologische producten, want u verdient het beste!

Bij ons zult u geen toxische stoffen in onze producten vinden. Elke dag streven we ernaar om de juiste onschadelijke grondstoffen te vinden, zodat u als eindgebruiker met een gerust hart van onze producten kunt genieten.

We begrijpen dat veel mensen allergisch kunnen zijn voor chemische stoffen in zeep of kaarsen, waardoor ze die producten niet kunnen gebruiken. Onze natuurlijke benadering vermindert dit risico aanzienlijk.

Onze zepen zijn gemaakt van een zorgvuldige mix van gedestilleerd water, verzeepte kokos- en olijfolie. Ze zijn grondig getest in een onafhankelijk laboratorium om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voordat we ze op de markt brengen.

Onze kaarsen worden vervaardigd met behulp van duurzame sojawas, waardoor u niet alleen een heerlijke geur krijgt, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Om onze producten een heerlijk natuurlijk aroma te geven, zoeken we altijd naar etherische oliën die zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Bij Safe & Soap stellen we uw gezondheid en het milieu voorop. Wij geloven dat u met onze producten een bewuste en gezonde keuze maakt. Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat u verwennen door onze duurzame en gezonde creaties!