fbpx

Ter nagedachtenis van

Maxime Van Wonterghem

Gent, 12 september 1995

Heverlee, 13 juli 2022

Mijn voormalige vriend en mede-bedenker van Safe & Soap heeft op 13-07-2022 het lange gevecht met zichzelf opgegeven.

Deze pagina is bedoeld om Maxime Van Wonterghem voor altijd te herdenken binnen Safe & Soap, want we hebben dit samen bedacht en we wilde dit samen als koppel laten groeien, maar het is jammer genoeg anders gelopen. 

Om hem trots te maken en om onze passie verder te zetten, heb ik besloten om Safe & Soap samen met mijn familie verder te zetten zodat Maxime voor altijd deel zal uitmaken van ons project zoals hij dat zou gewild hebben.


Aller liefste liefste liefste schat van me, 

Woorden schieten te kort om de pijn en de leegte te beschrijven die ik nu voel. Sinds ik je ken is mijn leven zo anders, zoveel mooier geworden met jou aan mijn zijde. Jij was na een lange zoektocht dat ene stukje om mijn puzzel compleet te maken. We hebben als koppel zoveel meegemaakt, maar telkens kwamen we hier sterker uit. 
We hadden nog zoveel mooie toekomstplannen samen gemaakt, maar je besloot om een andere weg in te gaan. 

13  juli 2022 staat nu in mijn geheugen gegrift als de zwartste dag in mijn leven. De dag waarop je besloot om het leven op aarde in te ruilen voor het eeuwige. 

Maxime Van Wonterghem, lieve schat van me: ik ben je zo dankbaar dat ik je bijna 3 jaar mijn partner mag noemen,Je bent voor eeuwig en altijd mijn allergrootste liefde, mijn rots in de branding… de jongen die mijn leven zoveel kleur heeft gegeven. 

Ik heb beloofd dat ik je voor de rest van je leven graag ging blijven zien en voor jou ging zorgen, en die belofte ben ik ook trouw nagekomen. Alleen zo onmenselijk dat we zo bruusk van elkaar weggetrokken werden. 

Mijn taak is hier nog niet volbracht en ga er alles aan doen om de dingen die we samen opgestart hebben tot een succes te maken. Je keek zo op naar me, je was zo trots op me, je zag me zo oprecht graag…. en ik ga er voor blijven zorgen dat je voor altijd trots op jouw ventje kunt blijven. 

De hemel is wel degelijk een wondermooie ster rijker… mijn ster! Waak a.u.b. goed over mij en wijs me steeds de juiste weg zoals alleen jij dat kon. 

Ik zal je ontzettend hard missen mijn kanjer! Mijn magere troost is dat je nu rust hebt gevonden in je hoofdje en dat je niet meer moet verder vechten tegen het onmenselijk gevecht waar je voortdurend mee worstelde. 

Jij blijft voor altijd mijn allergrootste schat!! Ik hou van jou!!


Veel liefs, 

Jorrit Ferket