fbpx

Klachten

Bij Safe & Soap streven we ernaar om u de hoogste kwaliteit producten te bieden, samen met een uitstekende service. Toch begrijpen we dat er momenten kunnen zijn waarop u als gewaardeerde klant niet helemaal tevreden bent met uw aankoop of de verleende diensten. In dergelijke gevallen betreuren we dit ten zeerste en willen we graag de kans benutten om naar u te luisteren.

Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan via onze klachtenpagina. We waarderen uw feedback en willen graag begrijpen wat er is misgegaan. Ons doel is om uw ontevredenheid om te zetten in tevredenheid. Samen willen we werken aan een passende oplossing en kijken hoe we kunnen leren van eventuele fouten, zodat we deze in de toekomst kunnen vermijden.

Via deze klachtenpagina kunt u gemakkelijk en snel uw klacht indienen. We zullen uw klacht binnen een bepaalde termijn behandelen en streven ernaar om uw ervaring met Safe & Soap te verbeteren. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zien uw feedback graag tegemoet.

Herroepingsrecht

Conform het consumentenrecht heeft u als klant een wettelijke bedenktijd van 14 dagen om een product dat u hebt aangekocht aan ons te retourneren. Binnen deze periode zullen wij het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde product, inclusief eventuele verzendkosten, aan u terugbetalen. Uiteraard zijn er bepaalde voorwaarden waaraan zowel u als consument als wij als bedrijf moeten voldoen.

We nodigen u vriendelijk uit om ons retourbeleid grondig door te nemen. Via dezelfde pagina kunt u ook uw retouraanvraag indienen. Het kan zijn dat deze stap al tot een oplossing van het probleem leidt. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om uw retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Toch nog een klacht?

Aarzel niet om uw gevoelens en frustraties met ons te delen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om samen met u naar passende oplossingen te zoeken die voor beide partijen bevredigend zijn. Bovendien fungeren klachten als waardevolle leermomenten voor ons, waardoor we in de toekomst fouten kunnen vermijden en onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

We nodigen u uit om het onderstaande klachtenformulier nauwkeurig en volledig in te vullen. Vergeet niet om na invulling op de knop 'Indienen' te klikken. Bij Safe & Soap hechten we veel waarde aan elke klacht en streven ernaar om deze binnen vijf werkdagen te behandelen.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat u na deze termijn van vijf werkdagen geen reactie van ons hebt ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via e-mail op info@safeandsoap.com of door te bellen naar +32 495 64 81 78. We staan graag voor u klaar.

Klachtenformulier

Bedankt voor uw klacht! We streven ernaar om deze binnen vijf werkdagen te behandelen.
Niet mogelijk om uw bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .