fbpx

Homeparty organiseren

Verheug je op een memorabele avond van gezelligheid en samenzijn in het comfort van je eigen huis, omringd door vrienden, familie en collega's. Ben je nog op zoek naar een verfrissend en boeiend concept om deze bijeenkomst te verrijken? Ontdek de buitengewone wereld van Safe & Soap met onze exclusieve homeparty-ervaring.


Bij Safe & Soap nemen we graag het initiatief en brengen we onze sprankelende collectie rechtstreeks naar jouw deur. Stap binnen in de intrigerende geschiedenis van ons bedrijf en maak kennis met de meesterlijk vervaardigde producten die we met passie creëren. Als gastheer of gastvrouw van deze exclusieve gelegenheid wacht er een prachtig scala aan beloningen op jou, die nauw verband houden met het succes van het evenement.


Wilt u deze unieke kans aangrijpen?

Kies een geschikte datum en nodig uw gewaardeerde gasten uit om deel te nemen aan deze bijzondere gebeurtenis. Wij nemen graag contact met u op om de praktische details te bespreken en uw avond tot in de puntjes te organiseren. Zorg voor wat heerlijke versnaperingen en verfrissende drankjes, en laat vooral de avond in al zijn pracht en praal over u heen komen. Het beste van alles? Onze homeparty's worden u volledig kosteloos aangeboden.


Als gastheer of gastvrouw kunt u ook profiteren van exclusieve voordelen. Bij een aankoopbedrag vanaf €50 ontvangt u een waardevolle cadeaubon ter waarde van €15, die u vrijelijk kunt besteden aan ons uitgebreide assortiment. Bereikt uw totale aankoopbedrag de €100, dan voegen we een duurzame zeephouder met een extra zeepje toe aan uw beloningen. En voor degenen die een aankoopbedrag van €200 overschrijden, wacht een extra korting als een blijk van waardering voor uw gastheerschap.


Klaar om een buitengewone avond te creëren? Neem nu de eerste stap en maak van uw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring met Safe & Soap.

[bookly-form]