fbpx

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat is Safe & Soap?

Safe & Soap is een toonaangevend bedrijf dat hoogwaardige, milieuvriendelijke en veilige schoonmaak- en hygiëneproducten produceert. Onze producten zijn ontworpen om uw huis en gezin te beschermen, zonder schadelijke chemicaliën.

Welke soorten producten biedt Safe & Soap aan?

Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder natuurlijke zepen, (geur)kaarsen, badzout en waxmelts.
Onze producten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om optimale veiligheid en effectiviteit te garanderen.

Zijn jullie producten veilig voor kinderen en huisdieren?

Absoluut! Veiligheid staat voorop bij Safe & Soap. Onze producten zijn speciaal geformuleerd om veilig te zijn voor gebruik rond kinderen en huisdieren. We vermijden schadelijke chemicaliën en gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Zijn Safe & Soap producten milieuvriendelijk?

Ja, wij zijn toegewijd aan duurzaamheid. Onze producten zijn biologisch afbreekbaar en onze verpakkingen zijn recyclebaar. We streven ernaar om een positieve impact op het milieu te hebben.


Waar kan ik Safe & Soap producten kopen?

U kunt onze producten online kopen via onze officiële website. We bieden ook een aantal fysieke winkels en partners aan waar u onze producten kunt vinden. Neem een kijkje op onze website bij onze verkooppunten voor meer informatie.


Zijn jullie producten getest op dieren?

Nee, Safe & Soap verzet zich tegen dierproeven. We testen onze producten niet op dieren en maken gebruik van ethische alternatieve testmethoden om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.


Hoe gebruik ik Safe & Soap producten het beste?

Op elk productlabel vindt u gedetailleerde gebruiksinstructies. Over het algemeen raden we aan de aanwijzingen op het etiket te volgen voor het beste resultaat. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.


Wat is het retourbeleid van Safe & Soap?

We streven naar uw volledige tevredenheid. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen een bepaalde periode contact met ons opnemen voor instructies over retourneren en terugbetalingen. Meer informatie vindt u in ons retourbeleid op de website.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Safe & Soap?

U kunt contact met ons opnemen via e-mail aan info@safeandsoap.com of telefonisch op het nummer +32 495 64 81 78. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele zorgen.

Zijn Safe & Soap producten geschikt voor mensen met allergieën?

Ja, we begrijpen het belang van allergievriendelijke producten. Onze formuleringen vermijden veelvoorkomende allergenen, maar we raden aan om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te controleren en bij twijfel een allergietest uit te voeren.

Zijn de geuren in Safe & Soap producten natuurlijk?

Ja, we gebruiken natuurlijke geurcomponenten afkomstig van essentiële oliën en plantaardige bronnen. U zult genieten van heerlijke, authentieke geuren zonder synthetische parfums.

Hoe zit het met de verpakking van Safe & Soap producten?

We streven naar duurzaamheid in al onze aspecten, inclusief verpakking. Onze flessen zijn recyclebaar en we verminderen overbodig verpakkingsmateriaal om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.


Kunnen jullie advies geven over welke producten het beste zijn voor mijn behoeften?

Natuurlijk! We helpen u graag bij het kiezen van de juiste producten op basis van uw specifieke vereisten en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Kunnen jullie producten allergische reacties veroorzaken?

Hoewel we allergische reacties minimaliseren, kan een gevoeligheid voor bepaalde ingrediënten niet worden uitgesloten. Lees altijd de ingrediëntenlijst zorgvuldig door en test een klein gebied voordat u het product op grote schaal gebruikt.


Kan ik Safe & Soap producten cadeau doen?

Zeker! Onze producten maken geweldige geschenken. We bieden ook cadeauverpakkingen en speciale aanbiedingen voor feestelijke gelegenheden.


Zijn er mogelijkheden voor samenwerking met Safe & Soap?

We staan altijd open voor samenwerkingsverbanden. Als u geïnteresseerd bent in samenwerking met Safe & Soap, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.