fbpx

Duurzaam

Bij Safe & Soap is onze toewijding aan duurzaam ondernemerschap meer dan slechts een concept - het is een tastbare, voortdurende realiteit. 
Terwijl we voorwaarts gaan, delen we graag de spannende stappen die we zetten richting een meer milieubewuste toekomst.


Print enkel wat echt noodzakelijk is
In het huidige digitale tijdperk ligt de kracht om onnodig printen op papier te minimaliseren binnen handbereik. Safe & Soap maakt gebruik van geavanceerde tools om ervoor te zorgen dat alleen essentiële documenten op papier belanden. Deze aanpak komt niet alleen overeen met hedendaagse praktijken, maar staat ook symbool voor onze toewijding aan moeder natuur.


Duurzaam verpakken
Elke bestelling die onze deuren verlaat, is gehuld in verpakking die niet alleen beschermend is, maar ook milieuvriendelijk. Door beschermingsmaterialen te hergebruiken die we van onze leveranciers verkrijgen, voegen we waarde toe aan elk aspect van je pakket. Onze toewijding gaat verder dan de reis van de bestelling - onze verpakkingsmaterialen vinden een tweede leven in jouw handen, dankzij hun herbruikbaarheid.


Duurzaam leveren
Het bezorgproces van Safe & Soap bevordert efficiëntie en duurzaamheid. Door samen te werken met koeriersdiensten die zendingen binnen dezelfde regio consolideren, verminderen we onnodige kilometers. Dichter bij huis, in Boutersem en naburige regio's, hebben we milieuvriendelijke transportmethoden zoals fiets en/of e-step om ervoor te zorgen dat onze leveringen een minimale ecologische voetafdruk achterlaten.

Meer informatie 


Recycleerbaar materiaal
De toekomst belooft opwindende mogelijkheden terwijl we ons voorbereiden om productcreatie opnieuw vorm te geven. Bijvoorbeeld, onze kaarsen maken een overgang naar productie van gerecyclede materialen - materialen die anders in stortplaatsen zouden zijn beland. Door nieuw leven te blazen in deze vergeten elementen, creëren we niet alleen producten, maar inspireren we ook een circulaire beweging van duurzaamheid.


Aangedreven door duurzame elektriciteit
In onze zoektocht naar duurzaamheid staat energie centraal. Zowel ons administratieve hoofdkantoor in Boutersem als onze productieruimte in Tienen waar een bedrijf ons onderdak geeft, zijn voorzien van zonnepanelen. Deze panelen voorzien onze activiteiten van schone, duurzame elektriciteit, een bewijs van onze inzet voor het aandrijven van een groenere wereld.

Safe & Soap is niet alleen een merk; het is een symbool van verandering. Door strategisch printen, bewuste verpakking, doordachte leveringen, innovatieve materiaalpraktijken en zonne-energie-aangedreven operaties, weven we een complexe lappendeken van duurzaamheid. Terwijl we het pad bewandelen naar een helderdere, groenere toekomst, wordt onze reis gemarkeerd door elke weloverwogen stap die we nemen. Doe met ons mee in het omarmen van een wereld waarin elke keuze telt - want bij Safe & Soap is elke keuze een stap richting een duurzamere morgen.