fbpx

Disclaimer

Definities

  • Website: https://www.safeandsoap.com, en alle onderliggende pagina’s
  • Gebruiker: bezoekers van de website
  • Eigenaar: Jorrit Ferket, de bevoegde uitgever van de webpagina


Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De eigenaar werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

De eigenaar geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie .

De eigenaar biedt geen garantie over de veiligheid van de website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van de website. 

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.

De eigenaar verschaft informatie op de website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

De eigenaar kan door de gebruiker niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook geleden door het gebruik van de informatie op onze website.

De eigenaar zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/van de website.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op de website.

Alle beeld- en tekstmateriaal is eigendom van de eigenaar. Niets van deze website mag worden gedeeld of gebruikt zonder voorafgaande toestemming van de eigenaar.